Niet alleen de van Berkeltjes doen mee met Alpe d’ HuZes maar ook Erik Raeijmaekers uit Terheijden wil samen met een team mee doen. Hij wilt zelf de berg 6x bedwingen. Erik heeft heel veel fietservaring en hij kan je het laatste zetje geven als je twijfelt. Aarzel niet en neem contact met hem op als interesse hebt, om mee te doen.

Ride2life

Zijn oproep:

RIDE2LIFE GAAT ALPE D’HUZES 2018

Ben jij erbij?

in 2019 neemt RIDE2LIFE deel aan alpe d’huZes, wij strijden tegen kanker. RIDE2LIFE zoekt  deelnemers, die alpe d’huZes een warm hart toe dragen,durf jij de strijd aan te gaan? Durf jij samen met ons de uitdaging aan te gaan om de alpe te bedwingen? Intensief te trainen om de legendarische Alpe d’Huez op 6 juni 2018 zo vaak mogelijk, tot maximaal zes keer, te bedwingen, al fietsend of rennend. Met als doel van deze sportieve prestatie om zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen kanker. Met het geld dat we inzamelen, financiert de Alpe d’HuZes wetenschappelijk onderzoek naar kanker, met als doel om de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

www.ride2life.nl

Erik Raeijmaekers

06-51887303

Bike2you

Ook voor onderhoud, aanpassingen aan je fiets en een advies op maat voor bijvoorbeeld een een nieuwe fiets ben je op het goede adres bij Erik. Hij is vakkundig, gepassioneerd en heeft veel liefde voor het fietsen.

Voor meer informatie:

www.bike2you.nl

Erik Raeijmaekers

06-51887303